Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Silhouette Portrait 2 & GRATIS Folie 15 pakket (Flex,flock en Vinylfolie) Silhouette Portrait 2 & GRATIS Folie 15 pakket (Flex,flock en Vinylfolie) Silhouette Portrait 2 & GRATIS Folie 15 pakket (Flex,flock en Vinylfolie) Silhouette Portrait 2 & GRATIS Folie 15 pakket (Flex,flock en Vinylfolie) Silhouette Portrait 2 & GRATIS Folie 15 pakket (Flex,flock en Vinylfolie)

Silhouette Portrait 2 & GRATIS Folie 15 pakket (Flex,flock en Vinylfolie)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Silhouette| Barcode: 0819177020458

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Het Super 15 Pakket is een door ons samengesteld super pakket en kan afwijken van de foto,maar er zullen altijd inzitten 11x vinylfolie diverse kleuren A4 ,2x Flexfolie 25 x 20 en 2x flockfolie 25 x 20 in zitten.
Wat kan ik met de Silhouette Portrait 2 doen?
Wat is de Silhouette Portrai 2?
De Silhouette Portrai 2 is een uitbreiding op de andere snijplotters waarmee u nog meer unieke en persoonlijke producten kan maken. Met de Portrait 2 kunt u niet alleen meer materiaal snijden maar ook embossen, sketchen, stippelen en etsen. Nog meer creatieve mogelijkheden zoals Print & Emboss, Ril & Emboss en diep snijden. De Silhouette Portrait 2 staat u toe nog meer uit de Silhouette Studio te halen met nieuwe functies zoals bijv. dubbele taken zoals snijden & sketchen tegelijkertijd.

Voor het snijden van bijv. leer, foam komt er een mesje met deep-cut mogelijkheden. Zodra deze leverbaar is zullen wij dit kenbaar maken.

De Portrait 2 is ultieme aanvulling op uw andere snijmachines zoals de Curio en Cameo (dat zijn pure snijmachines). Met de Curio en Cameo kunt u zonder snijmat snijden en op die manier materialen snijden die op de rol zitten en langer zijn dan de snijmat. Bovendien, de Cameo beschikt over een snijbreedte van 12 inches (30,5 cm) waar de Portrait 2 een maximaal snijoppervlak van 8.5×12 inch* (21,6 bij 30,5 cm) biedt.

De standaard snij basis die bij de Curio geleverd zit heeft een maximaal werkoppervlak van 8.5 inch bij 6 inches (21,6 bij 15,24 cm). De maximale werkruimte van de Curio is 8,5 inch bij 12 inch ( 21,6 bij 30,5 cm) met de Curio Large Base welke apart verkocht wordt.

Met de Portrait 2 kunt u ook gebruik maken van de print en snij mogelijkheden aangezien de Curio een optische scanner heeft.

Wat kan de Curio wat een Cameo, Portrait of andere Silhouette snijmachine niet kan?

Metaal en folie stippelen
Metaal etsen
Dubbele functies uitvoeren (meerdere taken in één keer door het toevoegen van een tweede meshouder)
Embossen
Rillen & Embossen
Printen & Embossen
Dieper snijden (leer, folies, foam en meer), hier is een apart mesje deep cut voor nodig
Dikkere materialen als project oppervlakken gebruiken (zoals bijvoorbeeld het sketchen direct op hout tot 5mm dikte.

Net als met de andere Silhouette machines, kunt u met de Curio stof snijden als u gebruik maakt van de strijkbare stof stabilisatoren (Fusible Fabric Stabilizers, voorheen Fabric Interfacing).

De Curio kan zachte metaaloppervlakken zoals aluminium, koper en messing etsen.

Wat is stippelen (stippling)?

Stippelen is het maken van een ontwerp met behulp van een reeks van punten. De Curio biedt de mogelijkheid om te stippel effecten te creëren. Dit kan bereikt worden met een vilstift om de punten te tekenen of met de stippling tool om een reeks van punten te ponsen/prikken.

Hoewel de tools in alle Silhouette machines zullen passen, zijn ze ontworpen om te gebruiken met de Silhouette Curio. We kunnen geen resultaten garanderen als u de voor de Curio bedoelde tools in andere Silhouette snijmachines gebruikt. Silhouette adviseert u de deep-cut blade, stippel tool, graveer tool of de embossing tool niet te gebruiken in machines anders dan de Silhouette Curio. De Curio is met alle huidige tools en accessoires te gebruiken zoals snijmesjes en sketchpennen.

De Curio heeft vergelijkbare operationele geluidsniveaus als de andere Silhouette machines. Verschillende toepassingen, zoals het stippelen van metaal, kunnen meer geluid veroorzaken.

Dit is een advertentie van WWW.CITYPLOTTER.NL waar ook de Accessoires en folies en hitte persen te koop zijn.

Eigenschappen

Kleur wit
Model Portrait 2
Aan/uit-schakelaar Ja
Snoeropbergruimte Nee
Vermogen 30 Watt
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 14 x 13 x 42 cm
Gewicht 2,5 kg
In de doos Het pakket bevat: Silhouette Portrait® 2 elektronische snijplotter Silhouette Studio software voor Windows Win7/Win8/Win 10 en Mac OS10.7 en hoger 50 exclusive design patronen Netsnoer, USB-kabel Portrait snijmat (20cm x 30,5 cm) Automatisch snijmes 1 maand Design Store abonnement Bluetooth adapter De Silhouette Portrait 2 is de kleinere versie van de Silhouette CAMEO®. Dit is een advertentie van WWW.CITYPLOTTER.NL waar ook de accessoires en folies en hitte persen te koop zijn.
Fabrieksgarantie termijn 1 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) 81191770230458
Product gewicht 2500 g
Reparatie type Carry-in
Scherm geen
Uitzonderingen fabrieksgarantie nee

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews