Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
SINGER Start 1306 Automatische naaimachine Mechanisch SINGER Start 1306 Automatische naaimachine Mechanisch SINGER Start 1306 Automatische naaimachine Mechanisch SINGER Start 1306 Automatische naaimachine Mechanisch

SINGER Start 1306 Automatische naaimachine Mechanisch

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Singer| Barcode: 0374318856230

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Myplazza
Myplazza
Uiterlijk 1 december in huis € 104.00 Bekijk »
bol.com
bol.com
thuiswinkel waarborg Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis € 112.99 Bekijk »
shopwink
shopwinkel.com
Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis € 119.99 Bekijk »
E-Busine
E-Business - ERKEND PARTNER
Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis € 122.60 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Deze compacte en makkelijk te gebruiken naaimachine Start 1306 van Singer is een zeer praktische machine, ideaal voor beginners. De aanwijzingen zijn op de machine gedrukt, zodat u meteen aan de slag kunt. De naaimachine heeft 6 ingebouwde steken: recht, satijn, zigzag, blinde zoom, schulp en automatisch knoopsgat in 4 fasen. De automatische spanning zorgt voor stabiele rechte stiksels, ongeacht het type stof. Aan de slag gaan is eenvoudig! Het is niet nodig om de steeklengte en breedte aan te passen. De naaimachine heeft een zwaar metalen binnenframe dat alle mechanismen perfect aansluit voor vrije-arm naaien en algemene duurzaamheid. U kunt er zeker van zijn dat uw naaimachine jarenlang zal werken, zelfs bij veelvuldig gebruik. De 2 verticale spoelpennen maken het naaien met een tweelingnaald snel en makkelijk. Bij het naaien met een tweelingnaald (optionele aankoop), kunt u parallelle steken creëren die perfect zijn voor de zoom of als decoratieve toevoeging. Verlaag de steekbreedte op geselecteerde steken en naaien met een tweelingnaald breidt uw creatieve mogelijkheden uit. Dankzij de verwijderbare vrije-arm kunt u snel manchetten en boorden stikken, broeken inkorten en andere steken plaatsen in een gebogen patroon. De LED-verlichting houdt uw werkruimte verlicht. De extra hoge persvoet zorgt voor de benodigde doorvoerhoogte voor het naaien van meerdere lagen dikke stof. Volg gewoon het genummerde diagram dat op de naaimachine is gedrukt en uw spoel zal snel vol zijn! De naaldbalk ontkoppelt automatisch wanneer de spoel wordt gedraaid, waardoor de spoelwinding veilig is. De spoel zal automatisch stoppen met draaien wanneer de spoel volledig is gevuld. Maak je nooit meer zorgen over het vol winden van een spoel! Accessoires zijn (bevinden zich in de lade in de arm) een veelzijdige naaivoet, ritsvoet, knoopsgatvoet, stopplaat, naalden, spoelbouten, een naaldplaat, een schroevendraaier, spoelpennen, een tornmesje, een netsnoer, een voetpedaal en een snelstartgids.Kleur: wit Materiaal: kunststof Afmetingen: 42 x 22 x 35 cm (L x B x H) Eenvoudig rijgen 6 ingebouwde steken: recht, satijn, zigzag, blinde zoom, schulp, 4-stappen knoopsgat Eenvoudige steekselectie Voorgeprogrammeerde steeklengte en breedte Zwaar metalen frame Dubbele spoelpennen voor het naaien met een tweelingnaald Omvormbare vrije arm Met LED-verlichting Extra hoge naaivoet Automatisch spoelwikkelingssysteem Inbegrepen persvoeten: Veelzijdige voet - voor het merendeel van uw naaiprojecten Knoopsgatvoet - voor het naaien van knoopsgaten, sleuven voor linten en meer Ritsvoet - voor het toevoegen van ritsen, omboordsel, koorden en meer Accessoires zijn: veelzijdige naaivoet, ritsvoet, knoopsgatvoet, stopplaat, naalden, spoelen, naaldplaat schroevendraaier, spoelpennen, tornmesje, netsnoer, voetpedaal en snelstartgids.

Eigenschappen

Kleur Wit
Model 1306
Aan/uit-schakelaar Ja
Snoeropbergruimte Nee
Vermogen 40 Watt
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 15 x 30 x 40 cm
Gewicht 5,7 kg
In de doos Singer 1306 naaimachine Start
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) 1306
Product gewicht 8 kg
Reparatie type Carry-in
Scherm Nee
Uitzonderingen fabrieksgarantie Verkeerd gebruik

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews